Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής στη Φάρμα, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους από μια σειρά πολύ δύσκολων δοκιμασιών. Καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή, ωστόσο, το γνωστό μοντέλο έκανε κάποιες σημαντικές, παρασκηνιακές αποκαλύψεις.

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών, ο Κώστας Γκρέκας αποκάλυψε ότι από τον ημιτελικό και στη συνέχει στον τελικό, οι υπόλοιποι φιναλίστ είχαν συνασπιστεί εναντίον του. Ο ίδιος εξήγησε και με ποιο τρόπο έγινε αυτό.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός». Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20″, ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.


Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας κάνει απίστευτη παρασκηνιακή αποκάλυψη για τον τελικό