Σημαντικές επιτυχίες για τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου νέων -εφήβων- νεανίδων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Από ένα γεμάτο και δύσκολο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Νέων-Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή  της Βοιωτίας επέστρεψε η ομάδα μας αποκομίζοντας πολλές και σπουδαίες  θέσεις πολύ κοντά στο βάθρο των νικητών.

Στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία νέων ανδρών ο Βαρώτσος Ιωάννης κατέκτησε την 6η θέση , ο έφηβος Μαρκος Κόρδας την 9η θέση  και οι νεάνιδες Κάρλου Κων/να και Αννα Κοράκη την 5η και 9η θέση.

Το αγώνισμα της αντοχής βρήκε τον ταλαντούχο αθλητή μας Δούζα Διονύσιο να διεκδικεί επάξια μια θέση στο βάθρο , μετά απο μία πτώση του στα τελευταία 30 κμ του αγώνα , κατάφερε όμως να πάρει την 4η θέση στο νήμα του τερματισμού.

Ο έφηβος Κόρδας Μάρκος έχοντας μόνο 6 μήνες που προπονείται  πήρε 6η θέση. Την αποστολή της ομάδας συνόδεψαν οι προπονητές Χαλκιόπουλος Παύλος και Λαϊνάς Παναγιώτης.

Οι τροφοδοσία των αθλητών μας πριν , μετά και κατά τη διάρκεια των αγώνων ήταν μια προσφορά του χορηγού μας UpCycle - Fit&Shape Greece να τον ευχαριστήσουμε θερμά που μας στηρίζει ανελλιπώς».