Μαζική ήταν η συμμετοχή στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου για το εργασιακό νομοσχέδιο το πρωί της Πέμπτης.

Φορείς, συνδικάτα αλλά και πλήθος κόσμου εξέφρασαν την εναντίωση τους στα νέα μέτρα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Το Εργατικό Κέντρο σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς, όλους τους εργατοϋπάλληλους και το λαό της Πάτρας που με τη μαζική παρουσία του στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου έστειλε μήνυμα αγώνα και μάχης, κλιμάκωσης του αγώνα μας.

Η επιτυχία της σημερινής απεργίας είναι η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Υπουργό Εργασίας καθώς εκφράστηκε η παλλαϊκή και ομόθυμη απαίτηση: Το νομοσχέδιο είναι για τα σκουπίδια. Δεν διορθώνεται. Δεν βελτιώνεται. Αποσύρετε το τώρα!

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους χιλιάδες εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους που σήμερα έκαναν για πρώτη φορά ένα μεγάλο βήμα. Όλους αυτούς που πήραν σήμερα το βάπτισμα του πυρός, έκαναν την πρώτη τους απεργία. Τα συνδικάτα, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας είναι δίπλα τους.

Δεν υποχωρούμε!

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το τερατούργημα. 

Η δύναμη και το δίκιο είναι με το μέρος μας. Είναι με τους πολλούς και τους βασανισμένους. Είναι με τους εργαζόμενους. Προτείνουμε στα συνδικάτα νέα απεργιακή κλιμάκωση την επόμενη εβδομάδα με νέα απεργιακή συγκέντρωση στο ΕΚΠ.

Είμαστε όλοι σε θέσεις μάχης!

Προχωράμε άμεσα σε συνεδριάσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις, συνελεύσεις των συνδικάτων από σήμερα το απόγευμα. Καμία ώρα χαμένη, όλοι στους δρόμους!

Μεταφέρουμε το αγωνιστικό κλίμα, το κλίμα ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατικό και λαϊκό σπίτι, σε κάθε γειτονιά.

Όλοι στον αγώνα. Όλοι στα συνδικάτα. Θα νικήσουμε."