Η κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε στο live του MasterChef για τον μεγάλο τελικό και απαθανάτισε όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μετά από το τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τους γονείς του Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, και εκείνοι δεν έκρυψαν την υπερηφάνεια τους για το παιδί τους.

Αρχικά, ο μπαμπάς του ανέφερε: “Εννοείται ότι είναι νικητής ο Διονύσης. Εγώ προσωπικά σαν πατέρας είμαι πολύ υπερήφανος για το παιδί μου και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ο Διονύσης δεν έφυγε καθόλου από το παιχνίδι και του άξιζε κάτι καλύτερο, αυτή είναι η άποψή μου. Βέβαια, και μέχρι εδώ που έφτασε είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί του άνοιξαν πολύ επαγγελματικοί δρόμοι”.

Έπειτα, πρόσθεσε η μητέρα του: “Ο Διονύσης έφτασε μέχρι εδώ, άκουσε πολλά, στάθηκε στο ύψος του. Είναι και αυτός νικητής, γιατί και εδώ που έφτασε δεν έφτασε τυχαία, ούτε του έκανε κάποιος χάρη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Του ευχόμαστε μια καλή σταδιοδρομία και να του ανοίξουν όλοι οι δρόμοι μπροστά του.

Δεν είχαμε άγχος, πιστεύαμε ότι θα πάει πολύ καλά. Τον συμβουλεύω να προσέχει στη ζωή του, να μην εμπιστεύεται κανέναν και να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Τα λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η Μαργαρίτα είναι και αυτή νικήτρια. Ήταν μια πολύ καλή μαγείρισσα και το άξιζε”.

Στη συνέχεια, στην παρέα τους προστέθηκε και το κορίτσι του Διονύση Σαρακίνη, Ανούς Χεριμιάν, με τη μητέρα του να λέει αρχικά: “Έλα εδώ γιατί θα νομίζουν ότι χώρισες με τον Διονύση” και έπειτα να προσθέτει: “Είμαστε πολύ καλά! Τα παιδιά, αν μπορούν να είναι μαζί, θα είναι μαζί. Ο χρόνος θα το δείξει. Είναι εξαιρετική κοπέλα η Ανούς, όπως και το παιδί μου φυσικά”.