Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (10,5) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε  κάνναβη, συνολικού βάρους (4,4) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στο Αγρίνιο, προσέγγισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα που κινούταν πεζή και με το πρόσχημα ότι ο γιος της δικαιούται χρηματική αποζημίωση, της απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ και δύο χρυσά κοσμήματα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε διαφορετικές περιπτώσεις στη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, τέσσερα άτομα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού  Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πελάτες, ενώ είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα αναπαράγοντας μουσική.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου  - Θέρμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαπές, μια ενήλικη και μια 17χρονη, διότι αφαίρεσαν από τις προθήκες υπεραγοράς τροφίμων, προϊόντα συνολικής αξίας (35) ευρώ,  πλην όμως έγιναν αντιληπτές από τον υπεύθυνο του καταστήματος και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.  

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.