Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο και τον έχουν κατατάξει στο πάνθεον των πιο πετυχημένων δικηγόρων της χώρας.

Αναφέρθηκε στην πρόσφατη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση αποκαλύπτοντας τις φιλικές τους σχέσεις και πώς ένιωσε όταν έμαθε για τη δολοφονία του αθλητή.

«Ο Τάσος ήταν εκτός από πελάτης και φίλος μου. Μια τραγική είδηση. Η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας, το τι προηγήθηκε δεν μπορώ να το γνωρίζω. Βέβαια πριν από 2,5 χρόνια περίπου είχε καταθέσει σε μια προανάκριση που είχε κληθεί να καταθέσει, ότι φοβόταν για τη ζωή και του και ότι είχε απειληθεί. Το αν συνδέεται όμως θα το βρει η αστυνομία.

Είχε απευθυνθεί σε εμένα ως πελάτης, πριν από χρόνια όταν είχε κατηγορηθεί στην Πάτρα για μια υπόθεση για εγκληματική οργάνωση, είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, δεν είχα παρασταθεί εγώ σε εκείνο το δικαστήριο. Υπήρξε φυγόποινος κι εξαιτίας αυτής της φυγοδικίας του, έχασε την Ολυμπιάδα. Ήταν ένας λαμπρός αθλητής και άξιζε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Στο εφετείο αθωώθηκε αλλά ήδη είχε χάσει την Ολυμπιάδα. Στον τομέα του ήταν ο καλύτερες αθλητής στην Ευρώπη. Ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πρόσχαρος. Ήταν η ψυχή της παρέας με πολύ θερμά αισθήματα, ήταν καλός φίλος ο Τάσος και όχι μόνο δικός μου. Είχαμε χαθεί με την πανδημία και έτσι είχα μήνες να του μιλήσω και η δολοφονία του ήταν κεραυνός εν αιθρία», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κεχαγιόγλου.