Ένα νέο τραγούδι έγραψε η Πολυξένη Λυκούδη. Ένα ξεχωριστό τραγούδι, για ειδικό σκοπό.

Λέγεται «Blood on your hands» και η Piel Fluida, η κατά κόσμο Πολυξένη Λυκούδη, δηλαδή, το έγραψε για τον λαό της Παλαιστίνης, με αφορμή ένα κοριτσάκι.

Η ίδια σε ανάρτηση της αναφέρει: «Ένα βράδυ είδα το βίντεο με ένα κοριτσάκι από την  Παλαιστίνη που έλεγε διαρκώς "I'm only 10". Μετά από αυτό δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και έτσι πήρα τη κιθάρα και γρατσούναγα.

Εκείνο το βράδυ έγραψα το "Blood on your hands", ένα indie ethnic κομμάτι που μιλάει για τον πόλεμο.  Για την μικρή Nadine. Σεβασμός, αγάπη και ελευθερία για όλους».

Όπως μας λέει το τραγούδι αυτό αποτελεί μία έκφραση της προσωπικής της αγανάκτησης για τα όσα γίνονται κατά των Παλαιστινίων και των εκεί γεγονότων που έχουν συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Είναι μία ακόμα έμπνευση από το κορίτσι αυτό που έχει γεννηθεί όπως όλα δείχνουν για να γράφει μουσική, κάτι που σημαίνει ότι έχει την ευαισθησία και που δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από γεγονότα σαν και αυτά που συμβαίνουν στη Παλαιστίνη, αλλά και το δράμα ενός λαού που ζητάει το δίκιο του.


Piel Fluida - Blood On Your Hands