Αν μια εικόνα δημιουργείται ως όραμα μέσα από τα όνειρα των ζευγαριών για το γάμο τους ή τη βάφτιση του παιδιού τους, αυτή είναι το μυστήριο να λάβει χώρα σε ένα ξωκλήσι, σε μια παραδοσιακή ατμόσφαιρα που να συνάδει με την ιδιαίτερη εκείνη μέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο το «Λιόπετρο» ήρθε να κάνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα, διαμορφώνοντας κάτι νέο εντός του χώρου του.

Ειδικότερα, το γνωστό κτήμα της Αχαΐας έχτισε ένα πανέμορφο εκκλησάκι, η ταυτότητα του οποίου αφιερώθηκε στην Αγία Λυδία, Μικρασιάτισσα Aγία της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας.

Τα Θυρανοίξια του ναού έγιναν στις 19 Μαΐου παραμονή της εορτής της.


Ο χώρος πλέον διατίθεται για γάμους και βαφτίσεις, αποτελώντας την κατάλληλη συνθήκη για όσα ζευγάρια θέλουν να συνδυάσουν το μυστήριο μαζί με το γλέντι, χωρίς να υπάρχει απόσταση μεταξύ εκκλησίας και κτήματος τόσο για τη δική τους εξυπηρέτηση, όσο και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των καλεσμένων.

Με γνώμονα τα θέλω των πελατών και πυξίδα την αγάπη τους, με σεβασμό και υπευθυνότητα το «Λιόπετρο» αποτελεί εκ των πραγμάτων τον απόλυτο χώρο για μια ονειρεμένη δεξίωση γάμου ή βάφτισης.

Με την ειδυλλιακή θέα από το Αίγιο ως τις δαντελωτές ακτές του Κορινθιακού Κόλπου, περιτριγυρισμένο από το καταπράσινο τοπίο της Φωνησκαριάς, εκεί όπου η φύση φλερτάρει με την πολυτέλεια και η ανθρώπινη παρέμβαση με την υψηλή αισθητική και την απλότητα, το «Λιόπετρο» με το καλοκαίρι να βρίσκεται μπροστά μας και τα περιοριστικά μέτρα να αίρονται μέρα με τη μέρα, σας περιμένει να το ανακαλύψετε.