Το “ÓRAΣΙS” είναι ένα project που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας όταν τέσσερις φίλοι (Μουζάκης Παναγιώτης, Σούζας Ορέστης, Τζακώστας Γεράσιμος, Τζακώστα Ελισάβετ) αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους για την μουσική με απώτερο σκοπό να προσφέρουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα πραγματοποιώντας Djs sets σε διάφορες τοποθεσίες της Ελλάδας αλλά και με την διοργάνωση διαφόρων parties.

Πιο συγκεκριμένα φιλοδοξούν να γυρίσουν όλη την Ελλάδα ώστε να την αναδείξουν με την βοήθεια διαφόρων DJs από όλη την Ελλάδα αλλά και ανερχόμενα ταλέντα.

Η αρχή λοιπόν έγινε με το live set του πατρινού και resident dj του Lohan club Athens και Farout beach club Ios ,”Zyrak”στα χαλάσματα του Σανατορίου της Πάτρας που φαινόταν επίσης από ψηλά ο χιονισμένος Παναχαϊκός και ο Πατραϊκός όπου από την πρώτη στιγμή απέσπασε άπειρα θετικά σχόλια και πολλά views στο YouTube αφού φάνηκε ότι η ιδέα του όλου concept άρεσε πολύ στον κόσμο.

Η ομάδα του “ÓRAΣIS” όμως δεν έμεινε εκεί. Ετοίμασε ένα ακόμη sunset live set στο Δάσος της Στροφυλιάς που Βρίσκεται εντός του Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς που πρόκειται για ένα δίκτυο λιμνοθαλασσών, λιμνών, ελών και δασών, κατά μήκος των βορειοδυτικών ακτών της Πελοποννήσου, με τον πατρινό και resident dj του VOID Mykonos και Dybbuk Athens, “Liva K”.

Το live set ανέβηκε την Δευτέρα 7 Ιονίου στο κανάλι του “ÓRAΣΙS” και δείχνει την άγρια φύση της περιοχής σε συνδυασμό με μελωδίες της afro house μουσικής που ταίριαζε απόλυτα σε αυτό το τοπίο.

Την παραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο ανέλαβαν ο Μάκης Παπαγεωργιου με την artstate cinematography όσον αφορά την σκηνοθεσία και τα drones από κοινού με τον Γιάννη Ηλιοπουλο και ο Θάνος Σερετης που ήταν υπεύθυνος για την διεύθυνση φωτογραφίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα τα κάνει χωρίς κανένα κέρδος με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για την μουσική, την ανάδειξη όμορφων μερών της Ελλάδας και των Djs της αλλά και τέλος την διασκέδαση του κόσμου σε μια δύσκολη εποχή που διανύουμε.


Liva K at Strofilia National Park, Greece for Orasis