Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το project και φήμες μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ για τις ανεπίσημες ανακοινώσεις, όπως αναφέρει το zappit.

Επανέρχεται, λοιπόν, στο θέμα ο Γιώργος Τσαλίκης και ξεκαθαρίζει στην κάμερα του Πρωινό και την Βασιλική Μπασιούρη:

«Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές. Γιατί σήμερα άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω την συναίσθηση για ποιον λόγο μπορώ να ανακοινώνω ότι είμαι κεντρικός παρουσιαστής μια εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου, γιατί αυτό είναι που ισχύει.

Άκουσα ότι κάποιοι άνθρωποι που αγαπώ πολύ, υπογράφουν συγκεκριμένα συμβόλαια και όχι γενικά. Δεν έχω κάποιο γενικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκάθαρο και πολύ σαφές.

Βέβαια, η συνεργάτιδα μου με ενημέρωσε για κάποια πράγματα. Δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα. Οπότε, θέλω να μου δώσετε λίγο τον χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος, cool, χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε».