Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος μίλησε για τους δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef, αλλά και για τη σχέση των τριών κριτών.

«Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, από τις οντισιόν, είχα πει στη Μαργαρίτα και τον Διονύση “πάρτε το, το αξίζετε”. Βέβαια, από αυτά τα δύο άτομα θέλω πιο πολύ να το πάρει η Μαργαρίτα γιατί θέλω πολύ να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μέσα στο παιχνίδι την έβλεπα να ασχολείται μόνο με τη μαγειρική και τίποτα άλλο. Ο Διονύσης ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα πέρα από τη μαγειρική, ίντριγκες, τσακωμούς και θεωρώ δεν θα είναι δίκαιο απέναντι στη Μαργαρίτα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αυλωνίτης για τους δύο φιναλίστ.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης πρόσθεσε επίσης: «Έχω πολύ καλές σχέσεις και με την Ανούς και με τον Διονύση. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι καλά αυτή η στιγμή. Αν το προχωρήσουν, δεν θα έλεγα όχι στο να είμαι κουμπάρος. Με τη Μαρία δεν είχαμε τίποτα παραπάνω από φιλικό. Όσο ήμουν εγώ στον διαγωνισμό, έβλεπα μια άψογη σχέση μεταξύ των κριτών, με πολλά πειράγματα μεταξύ τους».