Κάτι παραπάνω από επικίνδυνο είναι το πεζοδρόμιο της Πατρών – Κλάους.  

Ένα πεζοδρόμιο έτσι και αλλιώς στενό, σε έναν δρόμο που συνήθως τα οχήματα αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες, έχει παγίδες για τους πεζούς.

Παγίδες βάθους ενός μέτρου που αν πέσεις εκεί, χωρίς υπερβολή κινδυνεύεις να πάθεις μεγάλη ζημιά. Μιλάμε φυσικά για τα φρεάτια που υπάρχουν κατά μήκος του πεζόδρομου.

Φρεάτια ανοικτά που συναντάει ένας πεζός, σε αποστάσεις λίγων μέτρων. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ευτυχίας Μπάρλου στο facebook τα ανοικτά φρεάτια στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο.

Η ίδια συνάντησε σε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων τουλάχιστον πέντε. Το βάθος του καθενός φρεατίου φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Παγίδες κανονικές για τους πεζούς που δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή και οι οποίες γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες τις νύχτες που ο δρόμος δεν φωτίζεται και τόσο, πέρα από τα φώτα των διερχόμενων οχημάτων.

Το χειρότερο από όλα; Σύμφωνα με μία μίνι έρευνα που έκανε η ίδια ρωτώντας τους κατοίκους εκεί για τα ανοικτά φρεάτια και αφού πρώτα πήρε την τροχαία για να ενημερώσει, η κατάσταση αυτή δεν είναι τωρινή.

Τα φρεάτια είναι ανοικτά εδώ και χρόνια. Καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να τα καλύψει. "Ζούγκλα" με λίγα λόγια…