Εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ατομικά ρεκόρ πραγματοποίησαν η Μαρία Ασπρομάλη και η Κατερίνα Καρανάσσου αγωνιζόμενες με τα χρώματα του Αρίωνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Κ-23 που έγινε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Η Μαρία Ασπρομάλη συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου στο τελικό του ακοντισμού Γυναικών & Κ-23 όπου με βολή στα 40,32μ σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ κατέκτησε την 10η θέση της βαθμολογίας Γυναικών.

Με την ίδια επίδοση η πρωταθλήτρια του Κώστα Μπούσια στην κατηγορία των Νέων (Κ-23) ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα 40,32μ που έριξε η Μαρία Ασπρομάλη αποτελούν νέο ρεκόρ Αχαΐας όλων των εποχών!

Αντίστοιχα το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καρανάσσου συμμετείχε στην 3η προκριματική σειρά των 800μ Γυναικών, όπου παραμένοντας ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας, τερματίσε 5η σε 2.24.26.

Με την επίδοση αυτή που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, η αθλήτρια του Βασίλη Σουβαλιώτη κατέλαβε την 13η θέση στο σύνολο. Η συνολική βαθμολογική συγκομιδή του Αρίωνα, ανήλθε σε 11 Πανελλήνιους βαθμούς.