Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μίλησε ο Χάρης Ρώμας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ απάντησε και για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου.

«Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Σε ερώτηση για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».