Όλος ο Πύργος και η Ηλεία το βράδυ της Τετάρτης θα είναι δίπλα στον Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό του MasterChef, διεκδικώντας την πρώτη θέση και φυσικά το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού.

Το να είσαι άλλωστε ο νέος MasterChef είναι μία μεγάλη διάκριση, που ανοίγει πολλές πόρτες στην καριέρα των σεφ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και ο φιναλίστ θα βγει χαμένος από αυτή την διαδικασία.

Άλλωστε όλοι οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν σε αυτή την «γιορτή» της μαγειρικής, έχουν κερδίσει την αναγνωρισιμότητα και έχουν δείξει ότι είναι το μέλλον της Ελλάδας στο χώρο της μαγειρικής.  

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού έχει ξεκινήσει με μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, τον Διονύση Σαρακίνη και την Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Πηγή: patrisnews.com