O Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε στις 21 Μαΐου ,  όχι μόνος... μαζί με τα 2 αδέρφια του, μάλλιστα ο Κωνσταντίνος και τα αδέρφια του είναι τα Πρώτα Τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με την μέθοδο της  εξωσωματικής γονιμοποίησης.

   Κατάγεται απ’ την Λευκάδα ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα.  Είναι δίδυμος, με ωροσκόπο Σκορπιό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τελειομανής, ευαίσθητος, κοινωνικός ! Ο Κωνσταντίνος στην ηλικία των πέντε αρχίζει τα πρώτα του μουσικά βήματα! Ξεκινά τα μαθήματα πιάνου, τα οποία συνεχίζει ακόμη και σήμερα, μαθαίνει κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα.

Κατά την διάρκεια της εφηβείας ο Κωνσταντίνος μαζί με τα "φιλαράκια" του δημιουργούν ένα συγκρότημα «Blues Brothers» και παίζουν μουσική σε σχολικές γιορτές, πάρτι κτλ στα οποίο γκρουπ ο Κωνσταντίνος τραγουδά και παίζει πιάνο. Τελειώνοντας το λύκειο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις και εισάγεται στην Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο Fame Story 3, όπου αποσπά τις καλύτερες κριτικές για την μελωδική φωνή του και την ευγενική παρουσία του.

  Ύστερα από την συμμετοχή του ξεκινούν και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα του Κωνσταντίνου. Εμφανίζεται στο “FIX” της Θεσσαλονίκης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενώ μετά ακολουθούν συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τον χειμώνα του 2005 κάνει το πρώτο του βήμα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας στο “ΒΟΤΑΝΙΚΟ” στο πλευρό της απόλυτης Ελληνίδας Σταρ Άννας Βίσση, Δέσποινας Ολυμπίου, Δημήτρη Κοργιαλά και Going Through ενώ τον χειμώνα του 2006-2007 εμφανίζονταν στο “ΦΩΣ” μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου. Αμέσως μετά ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη στο “ODEON” , στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, Νατάσσας Θεοδωρίδου και Σαρμπέλ. Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη.  Τον χειμώνα που μας πέρασε εμφανίζονταν στην Θεσσαλονίκη στο “Ρόδον”, με τον Γιώργο Γιαννιά.

  Από τον Μάρτιο του 2008 εμφανίζονταν στο “Frangelico” με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Μενιδιάτη ενώ παράλληλα με το τραγούδι ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις σπουδές Νοσηλευτικής, Πιάνου, Αρμονίας και Σύνθεσης & φωνητικής. Ο Κωνσταντίνος από τις 26 Σεπτεμβρίου εμφανίζεται στα «Άστρα» με τον Γιώργο Γιαννιά.