Σε είκοσι μήνες φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 52χρονος Ρουμάνος, ο οποίος – όπως αποφάνθηκε και το δικαστήριο – παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή, από χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θοδωρής Αντωνόπουλος, δήλωσε ναι μεν ικανοποιημένος από την καταδίκη του δράστη, απογοητευμένος όμως με το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος. Την ίδια απογοήτευση εξέφρασε και ο πατέρας του 15χρονου, κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, ο κ. Αντωνόπουλος, η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, καθώς ο εισαγγελέας αναμένεται να διερευνήσει περεταίρω την δικογραφία που εμπεριέχει μηνύματα και βίντεο με τα οποία παρενοχλούσε τον ανήλικο ο 52χρονος.

Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον καταδικασθέντα, είναι να μην πλησιάζει τόσο τον 15χρονο όσο και την οικογένεια του, σε απόσταση μικρότερη των 40 μέτρων.

Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος του 52χρονου, κ. Νίκος Λαινόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι θύμα παρεξήγησης, και πως αρνείται όλες τις κατηγορίες. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως επισήμανε θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Ο κ. Λαινόπουλος, τόνισε πως η υπόθεση πήρε πολύ μεγαλύτερη διάσταση απ’ ότι θα έπρεπε, ενώ αποκάλυψε πως σύμφωνα πάντα με τον πελάτη του τα επίμαχα βίντεο και μηνύματα στάλθηκαν από τον γιο του 52χρονου, κι όχι από τον ίδιο.

Πηγή: patrisnews.com