Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του πριν από μερικές μέρες μίλησε για την περιπέτειά του με τα παραπανίσια κιλά που έχει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι πήρε και ένα χάπι που του συνέστησε ο γιατρός του για να να απαλλαγεί γρήγορα από το περιττό βάρος.

Τα όσα είπε συζητήθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπής. Μετά την εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα δικά της περιττά κιλά το θέμα σχολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη για τα κιλά του, θέλησε να επιστήσει την προσοχή στο τηλεοπτικό κοινό, σχετικά με μια απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

«Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ πάρει χάπια, ροφήματα που χάνουν κιλά. Ποτέ! Δεν έχω κάνει καμία συνεργασία! Απλώς κάποιοι επιτήδειοι μένουν σε αυτό, επειδή είχα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Μου στέλνουν πολλοί μηνύματα και σε όλους απαντώ ότι είναι απάτη. Όλα αυτά τα σκευάσματα. Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από διάφορες εκπομπές, συνεντεύξεις που δεν έχω δώσει ποτέ. Εάν κάτι ισχύει θα το ακούσετε από την εκπομπή εδώ στον ANT1 ή μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Όλα τα άλλα είναι απλώς επιτήδειοι που θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά ή να κάνουν κακό στην υγεία σας».


Βίντεο: tlife.gr