Η νέα ταινία της Disney «Κρουέλα» κατέπληξε το κοινό από τις πρώτες κιόλας προβολές. Για να ευχαριστήσουν τους fans οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να ετοιμάσουν και ένα sequel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, το καστ της ταινίας θα παραμείνει το ίδιο, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές. Στον ρόλο της Κρουέλα ντε Βιλ θα απολαύσουμε για ακόμα μία φορά την Έμα Στόουν. Την σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Κρεγκ Γκιλέσπι και το σενάριο αναλαμβάνει ο Τόνι ΜακΝαμάρα.

Η live-action ταινία έχει ήδη συγκεντρώσει 48,5 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Η βαθμολογία του κοινού στο Rotten Tomatoes έχει αγγίξει το 97%.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά η ταινία ήρθε δεύτερη μετά το θρίλερ «Ένα Ήσυχο Μέρος 2», συγκεντρώνοντας αρχικά μόνο 27 εκατ. δολάρια, πλέον αποδεικνύεται φλέβα χρυσού για την Disney, όπως και οι προηγούμενες live-action εκδοχές των κλασσικών κινουμένων σχεδίων της (Maleficent, Alladin, Σταχτοπούτα κ.α.).


Disney's Cruella | Official Trailer