Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Μύκονο, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας,  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς που αναζητούνταν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεση σύλληψης δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών,  εντοπίστηκε από τους λιμενικούς του Λιμεναρχείου Μυκόνου, οι οποίοι τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι προχθές το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα (έναν άνδρα και μια γυναίκα) που  κινούνταν με αυτοκίνητο από την Αθήνα προς την Πάτρα και σε έλεγχο, που τους ενήργησαν βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατάσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε 1.010 γραμμάρια κάνναβης.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα δύο  άτομα είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον συλληφθέντα σε περιοχή της Αθήνας, ενώ αμέσως μετά την προμήθεια των ναρκωτικών ο δράστης διέφυγε προς τη Μύκονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.