Νεαρό ζευγάρι δέχτηκε επίθεση καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που πήγαιναν προς το όχημά τους.

Η γυναίκα σε κάποια στιγμή έμεινε μόνη της στον χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να τη βιντεοσκοπεί με κινητό, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Είχε γίνει live αναμετάδοση η στιγμή της επίθεσης

Να σημειωθεί επίσης, ότι από τις Αρχές διαπιστώθηκε πως το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε γίνει και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα. Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.