Απίστευτες σκηνές το Σαββατοκύριακο στις πρώτες δεξιώσεις χωρίς μουσική. Σε νοικιασμένες βίλες μεταφέρθηκε το γλέντι των ζευγαριών

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα στα κτήματα που άνοιξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους πρώτους γάμους και τις πρώτες βαφτίσεις μετά την καραντίνα,καθώς όλοι αναζητούσαν «παραθυράκια» στο νόμο.

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων περιγράφουν στο iefimerida.gr σκηνές απείρου κάλους που έφεραν σε αμηχανία όλες τις πλευρές.

Με φορητά ηχεία και ορχήστρες... στα κλεφτά

Σε κάποιες περιπτώσεις οι καλεσμένοι έφεραν μαζί τους ακόμα και ηχεία με bluetooth ώστε να ακουστεί μουσική από το κινητό τους και να χορέψουν οι νεόνυμφοι έστω το τραγούδι του γάμου, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των υπεύθυνων των κτημάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, ενώ τα ζευγάρια είχαν δεσμευτεί στα κτήματα για 100 καλεσμένους σύμφωνα με τους περιορισμούς, ο αριθμός αυτός δεν τηρήθηκε και ξαφνικά εμφανίζονταν επιπλέον καλεσμένοι για τους οποίους δεν είχαν υπολογιστεί θέσεις και οι σερβιτόροι έτρεχαν την τελευταία στιγμή να προσθέσουν καρέκλες για να τους στριμώξουν στα τραπέζια.

Σε άλλη εκδήλωση εμφανίστηκε ακόμα και …ορχήστρα που παρακάλεσε να παίξει μουσική για το ζευγάρι, ωστόσο οι υπεύθυνοι του κτήματος αρνήθηκαν και ζήτησαν ευγενικά από τους μουσικούς να αποχωρήσουν.

Σε βίλες τα γαμήλια πάρτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida κάποια ζευγάρια επέλεξαν να νοικιάσουν βίλες κυρίως στα νότια προάστια της Αθήνας ώστε να γλεντήσουν μετά τον γάμο με τους καλεσμένους τους χωρίς περιορισμούς.