Το τι βλέπουμε κάθε μέρα στα hair stories της δεν περιγράφεται...

Το Τik Tok έχει πάρει φωτιά και οι μεγάλες αλλαγές που μας δείχνει στο facebook και το Instagram της είναι τολμηρές, υπέροχες και εντυπωσιακές.

Μιλάμε για πραγματικές μεταμορφώσεις γυναικών που είπαν το μεγάλο «ναι», έκοψαν, έβαψαν και περιποιήθηκαν τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα να γίνονται πιο όμορφες από ποτέ!

Μεγάλες αλλαγές και μοναδικά αποτελέσματα που πυροδοτούν το ταλέντο και εκτοξεύουν την φαντασία της hair artist Ελπίδας Μαστροκάλου.


Οι γυναίκες τις χρειαζόμαστε τις αλλαγές. Είναι η διέξοδός μας σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μας. Η αλλαγή μπροστά στον καθρέφτη μας… σημαίνει και αλλαγή μέσα μας. Και η αλλαγή μέσα μας υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά. Και κάπως έτσι λοιπόν, έρχεται το χρώμα, οι ανταύγειες, το κόψιμο, οι θεραπείες κ.α.

Η Ελπίδα Μαστροκάλου έχει στόχο να δημιουργεί προσωποποιημένα στυλ για την κάθε καλεσμένη του χώρου ξεχωριστά.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και το χαλαρωτικό περιβάλλον συνθέτουν μια εμπειρία πολυτέλειας με σκοπό την άνεση, την οικειότητα και φυσικά την απόλαυση για το αποτέλεσμα.


Love is in the hair… και αυτό συμβαίνει μόνο στο Golden Chic Hair κομμωτήριο της Πάτρας που θα βρείτε στην Ηρ. Πολυτεχνείου 52!

Γιατί οι μεγάλες αλλαγές θέλουν μεγάλους κομμωτές …