Η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ένας γάμος που δεν έγινε, αλλά θα γίνει -τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μετά από το σίριαλ των τελευταίων ημερών, παντρεύονται δεν παντρεύονται, η Ναταλία Γερμανού έδωσε ένα τέλος το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως αναφέρει το zappit.

«Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσουμε καμία από τις δύο εκπομπές που είχαν κάθε καλή πρόταση να παντρέψουν τα παιδιά. Έχουμε πέσει όλοι μας πάρα πολλές φορές έξω, έχουμε εμπιστευτεί πηγές που αποδείχτηκαν μη έγκυρες, όλοι μας.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία ήταν στο γύρισμα για την Αγγελική και μας είπε: «Παιδιά, είστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να παντρευόταν ο γιος μου και να ήμουν στο πλατό αυτή τη στιγμή»;

Λοιπόν, δεν παντρεύτηκαν τα παιδιά, δεν έγινε κανένας γάμος. Και η Δανάη Μιχαλάκη ήταν σε πρόβες και η Φιλαρέτη έκανε γυρίσματα για την Αγγελική», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Γιώργος Σολάρης, αρχισυντάκτης του cyclades24.gr, σε ζωντανή σύνδεση με το Καλύτερα δε γίνεται, ήταν κάθετος: «Καμία τελετή τον Ιούνιο, για τον Αύγουστο πηγαίνουμε. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 7 Αυγούστου. Το ζευγάρι έχει διευθετήσει τα πάντα, ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στο δημαρχείο. Έχει κλειστεί ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση».