Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρίνεται και αξιολογείται από πολλούς επιμέρους τομείς, μεταξύ των οποίων δύο πολύ σημαντικοί, η τιμή και η αξιοπιστία.

Ο συνδυασμός χαμηλής τιμής και μικρής συχνότητας εμφάνισης βλαβών είναι ιδανικός, ωστόσο για να προκύψει αυτός, βασική εγγύηση και προϋπόθεση αποτελεί η εμπιστοσύνη μεταξύ αγοραστή και εμπόρου, η οποία κατ' επέκταση θα οδηγήσει στην επιλογή του Ι.Χ. που επιθυμείτε.

Η "Λάτσης Α.Ε.", με 42 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, είναι ο μεγαλύτερος Εξειδικευμένος Έμπορος και Επισκευαστής για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Škoda στην Δυτική Ελλάδα, έχοντας χτίσει το δικό του όνομα στον κλάδο, μέσα από τα ποιοτικά οχήματα που διαθέτει.

Και επειδή το αυτοκίνητο όπως και όλα τα πράγματα στην καθημερινότητα μας χρειάζεται συντήρηση ώστε να μπορεί να ανταποδώσει τα μέγιστα στους δρόμους η "Λάτσης Α.Ε." έφερε μια νέα εποχή στον κόσμο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.


Ειδικότερα, οποιοδήποτε μεταχειρισμένο της "Λάτσης Α.Ε." και αν αγοράσετε αφήνετε ταυτόχρονα στην εταιρεία όλα τα έξοδα της τακτικής συντήρησης για τα επόμενα 3 ολόκληρα χρόνια!

Έχοντας έτσι ξεγνοιάσει για την ποιότητα του αυτοκινήτου που αγοράζετε και ταυτόχρονα για τα βασικά του έξοδα τα επόμενα χρόνια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οδηγείτε με άνεση και ασφάλεια το αυτοκίνητο που επιλέξατε.

Ακολουθεί παρακάτω το αναλυτικό πλάνο για τη συντήρηση του εκάστοτε αυτοκινήτου:


Info:

Οδός: Μονής Μαρίτσης 3, Πάτρα

Email: [email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.525615 - 6951.087184

Facebook: Λάτσης ΑΕ-Latsis SA

Site: latsis.gr