Οι ΣΦήγΚΕΣ ήρθαν στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας για να μείνουν και ετοιμάζουν όμορφα πράγματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το απόγευμα της Παρασκευής εντυπωσίασαν με την εκδήλωση «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» προϊδεάζοντας τους πολίτες της Πάτρας, για την μελλοντική τους προσπάθεια αναβίωσης του εθίμου «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ».

Τηρώντας τα πρωτόκολλα για το Covid-19, περπάτησαν στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης μας παρέα με μία άνθινη κατασκευή - άρμα, που επιμελήθηκαν ο γλύπτης Φώτης Στεργίου και ο ανθοδέτης Γιώργος Σταυρόπουλος.

Την όλη δράση πλαισίωσαν οι ¨κρουστ.Α.λήτες¨ Νίκος Φορλίδας, Κώστας Κονδύλης, Γιώργος Μπαράκος & Ακης Χατζημικές.

Πάντως αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως ενώ η ομάδα είχε πάρει από τον Δήμο άδεια για την χρήση της πλατείας Γεωργίου, δεν τους επετράπη η είσοδος σ’ αυτήν και μάλιστα απωθήθηκαν από στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία εναντίον της παρουσίας του Αμερικανού Πρέσβη στην Πάτρα.

"Δυστυχώς σε μια εποχή που οι πολίτες έχουν ανάγκη τη χαρά και το χαμόγελο, κάποιο προτιμούν τον εκφοβισμό και τη βία, που εκθέτουν και τον Δήμαρχο της πόλης.

Και όλα αυτά, παρ΄ ότι είχαμε λάβει την απαιτούμενη άδεια.", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.