Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του τελευταίου διαστήματος, καθώς απασχόλησε τα Μέσα τόσο με την έντονη προσωπικότητά του και το χαρακτήρα που έδειξε στο Survivor όσο και με την προσωπική του ζωή. Η σύντροφός του, Alessia Demetz, με την οποία ο ηθοποιός μετρά μερικούς μήνες γνωριμίας, έκανε πολλές αποκαλύψεις στα κανάλια για τη γνωριμία και τη σχέση τους, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, οι δυο τους συναντήθηκαν και ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει μεταξύ τους, αφού μέχρι τότε δεν είχαν ερωτική σχέση. Ο ηθοποιός ταξίδεψε στο Ντουμπάι και έζησε ξεχωριστές στιγμές στο πλευρό της γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά. Μάλιστα, το ζευγάρι εντοποπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε τρυφερές στιγμές κατά την έξοδό τους για φαγητό.

Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά της Alessia Demetz να επισκεφτεί τη χώρα μας και να χαρεί τον έρωτά της με τον Αλέξη Παππά. Η ίδια είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις δεν της το επέστρεψαν. Έτσι, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram απολογήθηκε δημόσια, αναφέροντας:

“Θα ήθελα να με συγχωρέσεις που δεν μπορώ να βρίσκονται στο πλευρό σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα έρθω πολύ σύντομα στην Ελλάδα, γιατί μου λείπεις πάρα πολύ”.


Βίντεο: tlife.gr