Με αφορμή την συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης οι έμποροι της Πάτρας διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αχάια Κλάους.

Στο κάλεσμά του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας αναφέρει:

"Καλούμε φορείς και συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/6/2021 στις 13:30’ στην είσοδο της Αχάια Κλάους όπου είναι καλεσμένος ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης της εφημερίδας Πελοποννήσου.

Εν μέσω της πανδημίας το εμπόριο και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έμειναν χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη. Αντίθετα παίρνονται μέτρα που οδηγούν στον στραγγαλισμό των μικρών επιχειρήσεων όπως ο νέος πτωχευτικός, η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας κλπ. Όλα αυτά προς όφελος μιας χούφτας πολυεθνικών και Τραπεζών.

Ο Υπουργός μας λοιδορεί και μας εμπαίζει  παρουσιάζοντας ανύπαρκτα στοιχεία για αύξηση πωλήσεων και ανάπτυξη την στιγμή που τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει καλόπιστος διάλογος. Τα αιτήματά μας είναι γνωστά και αγνοούνται επιδεικτικά. Είμαστε αποφασισμένοι να  διεκδικήσουμε δυναμικά το δίκαιο και την επιβίωση των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων".