Η δεύτερη μηχανή του τμήματος ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ  Πάτρας έχει πιάσει δουλειά εδώ και ορισμένες ημέρες και έχει κάνει την εμφάνιση της σε σήματα που έχει λάβει.

Η μηχανή αυτή έχει δώσει την ευκαιρία στους δύο διασώστες του τμήματος, τον Τάκη Μικέ και τον Χρύσανθο Φωτακόπουλο να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών πρώτης βοήθειας στους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Όπως είναι ήδη γνωστό και η δεύτερη μηχανή αποτελεί δωρεά του ομίλου επιχειρήσεων «Ευστρατιάδη» προς το ΕΚΑΒ Πάτρας που προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, δείχνουν το κοινωνικό της πρόσωπο.

Έτσι και αυτή όπως και η πρώτη αποτελεί προσφορά ιδιωτών (η πρώτη είναι από την μεταφορική εταιρεία Πλέσσας) και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στο έργο του ΕΚΑΒ Πάτρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη μηχανή του ΕΚΑΒ ήδη έχει συμπληρώσει 15 μήνες ενεργούς δράσης και έχει λάβει περισσότερα από 1.000 σήματα, σώζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις ζωές χάρις στην γρήγορη και άμεση επέμβαση της.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει και το πότε θα έρθει στο τμήμα και μία τρίτη μηχανή, προσφορά αυτή τη φορά της 6η ΥΠΕ για να αναλάβει δράση.