Η Pathos Greece, για το καλοκαίρι του 2021 ψάχνει για ενθουσιώδεις, γεμάτους ενέργεια νέους/ες να ενταχθούν στις ομάδες ψυχαγωγίας της σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ελλάδα.

Νέους/ες ηλικίας 18-33 ετών, επικοινωνιακούς, εργατικούς, ευγενικούς, υπεύθυνους & οργανωτικούς, ικανούς να δουλέψουν αρμονικά σε ομάδα.

Αναζητούνται άτομα με ή χωρίς εμπειρία για: Παιδικούς Ψυχαγωγούς, Νηπιαγωγούς, Παιδαγωγούς, Θεατρολόγους, Fitness, Djs, κα., με θετικό χαρακτήρα και όρεξη για μάθηση για να στελεχώσουν τις ομάδες της σε πολυτελή Resorts στην Αχαΐα, Ηλεία, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο, Χαλκιδική, κα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι από Ιούνιο/Ιούλιο έως Σεπτέμβριο/Οκτώβριο και να μιλάνε με ευχέρεια Αγγλικά! Φυσικά η γνώση και κάποιας άλλης γλώσσας είναι καλοδεχούμενη!

Παρέχεται: Δωρεάν Εκπαίδευση, Διαμονή & Πλήρη Διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), Μηνιαίος Μισθός, Ασφάλιση.


Θα θέλατε να περάσετε το καλοκαίρι εργαζόμενοι σε ένα ξενοδοχείο 4* ή 5* ; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μην χάνετε χρόνο.

Σας περιμένουν να συμμετάσχετε σε μία από τις ομάδες τους και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες το φετινό καλοκαίρι μαζί τους.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει βιογραφικό με φωτογραφία στο [email protected] ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6946060485.