Όπως είναι γνωστό, τα χαλιά και οι μοκέτες προκειμένου να διατηρούν τις ιδιότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, έχουν ανάγκη από συντήρηση και επαγγελματικό καθαρισμό σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Το πόσο συχνά θα καθαρίζονται, σχετίζεται με τη χρήση τους, τις γενικότερες καταπονήσεις που υφίστανται και τον χώρο στον οποίο είναι στρωμένα.

Για παράδειγμα, αν τα χρησιμοποιείτε συνεχόμενα για δύο χειμώνες χωρίς επαγγελματικό καθαρισμό σε ταπητοκαθαριστήριο, η λάμψη τους εμφανώς θα χαθεί. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός μάλιστα πως το lockdown παρέτεινε ή μονιμοποίησε την παρουσία πολλών συμπολιτών μας στο σπίτι, καταλαβαίνει κανείς εύλογα πως και η φθορά τους ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, το χαλί από μόνο του αποτελεί το ντύσιμο του «σπιτιού», την αρχοντική του αύρα, η οποία και εμφανώς χάνεται όταν τα αποχωριζόμαστε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Δεδομένου λοιπόν πως αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε νοικοκυριού, της επιχείρησης, ή του γραφείου, το δίχως άλλο απαιτείται γι' αυτά η ανάλογη φροντίδα, προκειμένου να διατηρηθούν για πολλά χρόνια, μιας και στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζουν αρκετά χρήματα, τα οποία το κάθε σπιτικό δεν μπορεί να διαθέτει συνεχώς. Μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιεί πολύ λιγότερα χρήματα, για να τα διατηρεί καινούργια.

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Πάτρας, στην Περιβόλα, τα "Clean System Kαθαριστήρια - Κατσιγιάννης Χρήστος" δεν αποτελούν μια ακόμα επιχείρηση από τις πολλές που μπορεί να βρει κανείς για να εξυπηρετηθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Είναι ο χώρος που μπορεί να... παινεύεται ως το «άντρο της καθαριότητας», όντας πρωτοπόρος στον εν λόγω κλάδο, έχοντας αναπτυχθεί πολύ σύντομα και εξελίσσοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του όσο κανένας άλλος.


Το καθαριστήριο χαλιών Clean System Κατσιγιάννης δημιουργήθηκε από τον Αθανάσιο Κατσιγιάννη το 1972 στην Περιβόλα, δίπλα στον παραπόταμο του Γλαύκου. Συνεχιστής είναι ο γιός του Χρήστος Κατσιγιάννης ο οποίος και τον διαδέχτηκε στο επάγγελμα αυτό. Ο ίδιος ηγείται σήμερα μιας ανώτερης σε υποδομή και εγκαταστάσεις εταιρείας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία.

Με γνώση, εξειδίκευση και αξία προς το χαλί το προσωπικό του φροντίζει και περιποιείται με σεβασμό τα χαλιά σας, σαν να είναι μοναδικά. Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο του καθαρισμού χαλιών και την αγάπη γι’ αυτό που έχει μάθει καλά να κάνει το καθαριστήριο χαλιών Clean System εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει μην αμελήσετε την βασική αυτή προτεραιότητα, κλείνοντας ένα ραντεβού στους παρακάτω αριθμούς ή περνώντας από τις εγκαταστάσεις του χώρου.

Info:

Διεύθυνση: Ι. Διακίδη 178 Περιβόλα, Πάτρα

Τηλ: 2610 640 733 και 2610 640 545

Email: [email protected]