Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη και μίλησε για την ενασχόλησή της με την εταιρεία ρούχων του θείου της, Μάκη Τσέλιου, τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, αλλά και τη σχέση της με τις κόρες τους και την πρώην σύζυγό του. Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν θα ήθελε να γίνει μητέρα, αφού ο θείος της και γνωστός σχεδιαστής θέλει πολύ ένα ανιψάκι, η Ελισάβετ Μουτάφη απάντησε: “Όλοι έχουμε την επιθυμία για ένα παιδάκι. Τα αγαπάω τα παιδιά και ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω, οπότε θα δείξει”.

Όσον αφορά στη σχέση της με τις κόρες του συζύγου της, αλλά και την πρώην σύζυγό του, η ηθοποιός αναφέρει: “Ο Μάνος έχει δύο κόρες, δύο κουκλάρες. Είναι κολλητές φίλες μου και έχουμε μια υπέροχη σχέση, γιατί είναι και τα παιδιά έτσι, είναι και ο μπαμπάς έτσι και η μαμά τους. Έχω μια εξαιρετική σχέση με τη μαμά των κοριτσιών. Είμαι αληθινή με τις κόρες του Μάνου. Δεν είχα φοβία, ήμουν άνετη από την αρχή και είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις έχω στη ζωή μου”.