Στο Παρίσι βρίσκεται ο πατρινός πυγμάχος της Παναχαϊκής Σάκης Πεφάνης.

Ο αθλητής θα πάρει μέρος στο Προ-ολυμπιακό τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Από την εμφάνιση του θα κριθεί αν θα μπορέσει να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής για αυτόν.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 4 έως 8 Ιουνίου. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τρεις προπονητές και τρεις αθλητές.

Αναλυτικά: Προπονητές: Νικόλαος Πλέας, Γεώργιος Ελευθεριάδης, Ευάγγελος Παπουτσάκης. Αθλητές: Νικολέτα Πίτα 60 κιλά, Διονύσιος Πεφάνης 69 κιλά και Βαγκάν Νανιτζανιάν 91 κιλά.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης ευχήθηκε στα μέλη της Ελληνικής αποστολής καλή επιτυχία με την προσδοκία να φέρουν στην πατρίδα μας τις πολυπόθητες ολυμπιακές προκρίσεις.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές όπως και στους έμπειρους προπονητές τους.