Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο του Αλέξη, ενώ αποκάλυψε και το ενθύμιο που κράτησε από τη σειρά.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στις Άγριες Μέλισσες. Ήταν ένας αγαπητός ρόλος και παρόλο που έφυγε με αυτόν τον τρόπο, συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος. Κάτι δεν θα είχαμε κάνει καλά, αν ο κόσμος ήταν χαρούμενος που πέθανε ο Αλέξης. Το γλίτωσα το μουστάκι. Η ενδυματολόγος μου είχε προτείνει να αφήσω μουστάκι και να φορέσω γυαλιά. Δεν ήταν δύσκολα τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών. Μόνο στη σκηνή που κάναμε έρωτα για πρώτη φορά, έκανε πάρα πολύ κρύο. Ήταν λίγο αστεία η κατάσταση», είπε αρχικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Ο Σπύρος Σταμούλης πρόσθεσε επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Ο κόσμος μου έλεγε να κλείσω τον Βόσκαρη στη φυλακή. Όταν μπήκε ο Βόσκαρης, μου έλεγαν για τον Δούκα, αλλά αυτό δεν το κατάφερα. Περισσότερο γελούσαμε με τον Λεωνίδα Κακούρη που κάνει τις περισσότερες πλάκες. Μετά είναι ο Κουκουράκης. Έχω κρατήσει σαν ενθύμιο από τη σειρά την ταυτότητα του Αλέξη, ήταν πολύ πειστική και είχε και τη σφραγίδα της εποχής».