«Διαδικτυακό εργαστήρι με θέμα την επικοινωνία στις συντροφικές σχέσεις από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις»»

Διαδικτυακό εργαστήρι για τις συντροφικές σχέσεις με θέμα: «Μιλάμε αλλά επικοινωνούμε;» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, αναγνωρίζοντας το σημαντικό βαθμό στον οποίο οι συντροφικές σχέσεις μας επηρεάζουν στη διαχείριση θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα μας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα όπως: 

  • Τι μπλοκάρει την ουσιαστική επικοινωνία στο ζευγάρι;
  • Τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή ή τις συνεχόμενες εντάσεις;
  • Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις παρερμηνείες και να αυξήσουμε την κατανόηση;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 από τις 18:30 έως τις 20:30 και απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε ζευγάρια αλλά και σε μεμονωμένα άτομα που τους ενδιαφέρει το θέμα. Για την σύνδεση απαιτείται υπολογιστής ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.