Το νέο κατάστημα "Τέντες Φιλιππόπουλος" λειτουργεί και επίσημα στην πόλη μας, γνωρίζοντας στους Πατρινούς τα πάντα για τις τέντες και τα συστήματα σκίασης.

Το Σάββατο 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το κατάστημα στην Κορίνθου 454 γέμισε από ανθρώπους που είδαν από κοντά τα συστήματα σκίασης αλλά και τους τύπους σε τέντες που τους ενδιέφεραν, ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες του καταστήματος.


Στο κατάστημα "Τέντες Φιλιππόπουλος" προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης, εστιάζοντας την προσοχή τους στην αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για προστασία από τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η βροχή.

Απολαύστε το προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο σας δημιουργώντας την ατμόσφαιρα και την αισθητική που του ταιριάζει με εξελιγμένα συστήματα σκίασης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.


Οι υπεύθυνοι στις "Τέντες Φιλιππόπουλος" δίνουν έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή και στην εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

Επισκεφτείτε το κατάστημα για να γνωρίσετε από κοντά τα ολοκληρωμένα συστήματα που διαθέτουν και να μελετήσετε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας.

"Τέντες Φιλιππόπουλος"... βρίσκονται ένα βήμα μετά τις δικές σας ανάγκες!