Σοκ προκαλεί η νέα ενέδρα θανάτου που στήθηκε στην Βάρη, με θύμα πασίγνωστο πυγμάχο. Ο Τάσος Μπερδέσης εκτελέστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Λίγο πριν μπει στο κτίριο, τον πλησίασε ένα μαύρο SUV μάσκας Lexus και ο ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το reality επιβίωσης, Survival Secret. Ήταν στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2017, όταν ο πυγμάχος επιβιβαζόταν στο λεωφορείο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, με προορισμό την Κουρούτα της Ηλείας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του Survival Secret.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Τάσος Μπερδέσης ξεχώρισε όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου του 2017, ο γνωστός πυγμάχος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η πορεία του στο reality επιβίωσης έλαβε τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέρες αργότερα, η οικειοθελής αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα έφερε πίσω στην Κουρούτα τον Τάσο Μπερδέση.

Έτσι, λοιπόν, ο Τάσος Μπερδέσης συμπλήρωσε την εξάδα του ημιτελικού, στην οποία βρίσκονταν οι: Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Συγγελάκης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης. Από τον ημιτελικό, ο πυγμάχος κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survival Secret μαζί με τους: Γιώργο Μανίκα, Θάνο Πετρέλη, Τάσο Μπερδέση και Αιμίλιο Σακελλαριάδη.

Στις 21 Δεκεμβερίου του 2017 το reality έριξε αυλαία, μετά από τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Τάσος Μπερδέσης αναδείχθηκε νικητής και κέρδισε το έπαθλο.

Ο Θάνος Πετρέλης είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση, ο Γιώργος Μανίκας στην τρίτη και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης στην δεύτερη.