Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στο Dot το μεσημέρι της Κυριακής στην οποία βεβαίως τον πρώτο λόγο είχε το Survivor. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην στρατηγική που δεν είχε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τον πόλεμο που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor είχα περάσει από μεγάλο πόλεμο και ήμουν μόνος μου και προσπαθούσα να αμυνθώ με τον λόγο μου γιατί ήταν μια ομάδα παιδιών που με έλεγαν ανήθικο, μισογύνη και χίλια δυο πράγματα. Καλό είναι να αποτυπώσω και γω τη δική μου πλευρά γιατί δεν είναι μονόπλευρη η αλήθεια».

«Μπορεί να φίλτραρα διαφορετικά τα πράγματα, να έκανα λάθος και από ότι αποδείχθηκε τρεις φορές με την υποψηφιότητα μου, ο κόσμος με κράτησε μέσα ακι εγώ θεώρησα ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας και ήθελα κάθε εβδομάδα να είμαι υποψήφιος γιατί ήξερα ότι το κλίμα του Survivor έχει ταυτιστεί με έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι αρεστός» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Αν είχα κάποια στρατηγική αυτή ήταν «κάνε υπομονή και αν δεις κάτι να γίνεται, απλά πήγαινε εκεί και πες τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπεις εσύ». Αυτό ήταν».