Tαξιδεύουμε στην Κρήτη, ένα νησί με σημαντική ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά και φυσική ομορφιά, για να εξερευνήσουμε εκ νέου τις αισθήσεις μας και να γευτούμε την εμπειρία της γης, του φωτός και της θάλασσας. Η έκθεση explore your senses, με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, προτείνει φόρμες, μοτίβα, σχέδια, πληθωρικές και μονοχρωματικές επιφάνειες, δημιουργώντας μια σύνθεση αλλά και ένα νέο πεδίο αισθήσεων.

Οι εικαστικές προτάσεις, έργα με ποικίλη ιδιοσυγκρασία και ύφος, συνομιλούν αρμονικά μεταξύ τους αλλά και με τους χώρους της νεόδμητης ξενοδοχειακής μονάδας.

Το φυσικό τοπίο και οι πρωτογενείς ύλες, ο αρχέγονος, αγέρωχος και συνάμα φιλόξενος χαρακτήρας της Κρήτης είναι στοιχεία που αναδεικνύουν τόσο την αύρα του ξενοδοχείου Royal Senses Resort and Spa Crete όσο και την ενέργεια της έκθεσης explore your senses, αλλά και δημιουργούν μια συνεχή αλληλεπίδραση.

Τα στοιχεία της παράδοσης, η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και το σύγχρονο design του royal senses σε συγκερασμό με εικαστικά έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, μάς προτρέπουν σε μια νέα εμπειρία υψηλής αισθητικής απόλαυσης σε ένα νησί που μετατοπίζει εύπλαστα και αβίαστα χρώμα και νέες φόρμες σε παρελθόν, παρόν και μέλλον και ενώ οι ιδιάζουσες παγκόσμιες συνθήκες μας καλούν να διευρύνουμε την οπτική μας, να αναστοχαστούμε, να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές, να εξερευνήσουμε και να οξύνουμε την συνείδηση και τις αισθήσεις μας, να ανακαλύψουμε νέα εσωτερικά και εξωτερικά τοπία για ισορροπία, απόλαυση και ομορφιά.