Γνωστός ως «Μανωλάκης ή Μάνος, από το Καφέ της Χαράς» ο αγαπημένος σε όλους μας Πάρης Σκαρτσολιάς επισκέφθηκε την Πάτρα για ολιγοήμερες διακοπές και αναψυχή, αν και φήμες μας λένε πως ο πολυτάλαντος ηθοποιός πρόκειται να ξαναβρεθεί στην πόλη μας και για επαγγελματικούς σκοπούς πολύ σύντομα.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς επέλεξε το Grant Medi Beauty Spa, γνωστό κομμωτήριο στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Κορίνθου 245, για μια νέα εμφανή αλλαγή.

«Αλλάζοντας το hair style» όπως λέει και ο ίδιος είναι έτοιμος για νέες αλλαγές και στην ζωή του.


Το γνωστό κομμωτήριο στη Πάτρα κατέχει την κατάλληλη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία, τόσο στην τεχνική όσο και στη χρήση επαγγελματικών προϊόντων που με αγάπη και μεράκι γίνεται η επαφή με το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Το Grant Medi Beauty Spa αποτελεί πηγή έμπνευσης σε καινούργιες τεχνικές και νέες ιδέες. Ο χώρος σε "κερδίζει" αμέσως από την υψηλή αισθητική του και τη ζέστη του ατμόσφαιρα.

Το κομμωτήριο Grant Medi Beauty Spa φιλοξένησε τον ηθοποιό δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Κόσμος που επισκέφθηκε το χώρο, όπου εθεάθη ο «Μανωλάκης», φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό αλλά και με τις ιδιοκτήτριες της γνωστής επιχείρησης τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Θα δούμε άραγε στα social media τόσο του ηθοποιού όσο και του καταστήματος, τα γνωστά σε όλους μας “backstage” ;

Instagram: GRANT MEDI BEAUTY SPA
                   PARIS SKARTSOLIAS