Μετανιωμένος για τις πράξεις του εμφανίστηκε ο αστυνομικός στην Ρόδο ο οποίος εμβόλισε με το όχημά του το αυτοκίνητο του αστυνομικού του διευθυντή, το βανδάλισε με μία βαριοπούλα και στην συνέχεια μπήκε στο αστυνομικό τμήμα με το υπηρεσιακό του όπλο με μία σφαίρα στην θαλάμη.

Ο αστυνομικός χθες, όπως δημοσιεύει η rodiaki.gr, ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, δήλωσε ότι θα καλύψει το κόστος κάθε ζημίας που έχει προκαλέσει και ζήτησε από τους δικαστές σε περίπτωση που διατάξουν την ψυχιατρική του πραγματογνωμοσύνη, αυτή να διενεργηθεί με δικά του έξοδα στην Αθήνα. Όλα αυτά τα ζητήματα θα εξεταστούν όταν εκδικαστεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Όλα συνέβησαν περίπου στις 10:30 το πρωί της περασμένης Κυριακής, έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Τότε, υπαστυνόμος Β´ που υπηρετούσε ως γραμματέας στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και πλέον στο Μετανάστευσης, εμβόλισε με το φορτηγό αυτοκίνητό του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη και στη συνέχεια βγήκε από το το φορτηγό και στην συνέχεια με οργή επιχείρησε να το καταστρέψει με βαριοπούλα.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Ρόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την επίθεση υπήρξε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα. Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.