Ο ήλιος έχει πάρα πολλά οφέλη για την φύση & τον άνθρωπο, αλλά δεν παύει να έχει κάποιες βλαβερές ακτίνες UVA & UVB και καλό θα είναι να τον αφήνουμε έξω από το σπίτι μας ..

Η "Τέντες Φιλιππόπουλος" στην Πάτρα, Κορίνθου 454 με ειδίκευση στο χώρο των ειδών σκίασης και τέντας σας εξασφαλίζει ένα άριστο αποτέλεσμα στο εξοχικό, στη βεράντα ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρέχονται όλων των τύπων συστήματα σκίασης, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα και την τελευταία τεχνολογία σε συστήματα σκίασης.


Στις "Τέντες Φιλιππόπουλος" βρίσκουν λύσεις σε οποιαδήποτε ειδική και απαιτητική κατασκευή έχετε φανταστεί.

Το κατάστημα στην Κορίνθου λειτουργεί εδώ και καιρό και μάλιστα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πατρινών που το επιλέγουν.

Αυτό το Σάββατο στις 29 Μαίου θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος.


Στις "Τέντες Φιλιππόπουλος" κατασκευάζουν, με τους πιο σύγχρονους τρόπους, τέντες παντός είδους, πέργκολες, συστήματα σκίασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με μηχανισμούς και υφάσματα των καλυτέρων εταιριών, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την αντοχή στη φθορά και το χρόνο, δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια και στη λειτουργικότητά της κάθε κατασκευής.

Η πλούσια συλλογή από τεντόπανα θα καλύψει το γούστο και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας με τον πιο κομψό και πρακτικό τρόπο.

Ειλικρίνεια και αξιοπιστία είναι τα συστατικά στοιχεία στη σχέση εμπιστοσύνης που οι υπεύθυνοι στις Τέντες Φιλιππόπουλος χτίζουν με τους πελάτες τους.

Τέντες Φιλιππόλουλος... αναβαθμίστε την αισθητική και την ποιότητα σκίασης του χώρου σας!