Αν ένας χώρος μας έλειψε περισσότερο κατά τη διάρκεια του lockdown, δεν είναι άλλος από αυτόν του γυμναστηρίου.

Η χρήση οργάνων, τα προγράμματα ανάλογα με τα "θέλω" του κάθε μέλους, η επικοινωνία με τον κόσμο, και το ευχάριστο γενικότερα κλίμα που απορρέει, έρχεται να κάνει και πάλι την εμφάνιση του, καθώς στις 31 Μαΐου πρόκειται να επαναλειτουργήσει, με τα μέτρα που απαιτούνται λόγω της πανδημίας.

Στο κλίμα αυτό, παλιά μέλη του εκάστοτε γυμναστηρίου αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους, ενώ ένας μεγάλος αριθμός Πατρινών σκέφτεται σοβαρά να κάνει την εγγραφή του, μιας και το καλοκαίρι είναι "προ των πυλών".

Για όσους ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχουν παρά να κάνουν σήμερα το πρώτο βήμα, εξασφαλίζοντας προνομιακή θέση στον ολοκαίνουργιο κόσμο του Fitness.

Το Icon Fitness Patras, το ultimate fitness hot spot στο κέντρο της πόλης, φέρνει την "επόμενη μέρα" στην άσκηση με τις πιο σύγχρονες επιλογές εκγύμανσης σε ένα ultra-modern περιβάλλον με high-tech εγκαταστάσεις, που απλά θα γίνει… your favorite Place to be!

Με την 4-Week Flexi Patras Membership θα απολαμβάνεις: 50 μηχανήματα αερόβιας άσκησης και state-of-the art μηχανήματα ενδυνάμωσης της Matrix, πλήρως εξοπλισμένο Functional Area, Group Fitness Studio 200τμ. με μεγάλη γκάμα ομαδικών προγραμμάτων, Indoor Cycling Studio 22 ποδηλάτων με ειδικό φωτισμό, Free Wifi, Ελεύθερη και απεριόριστη πρόσβαση στο νέο Virtual Club με πλήθος online προγραμμάτων στην προνομιακή τιμή των 20€.

Εσύ το μόνο που έχει να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή ΕΔΩ και να πεις... welcome back στο τέλειο σώμα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα...


Info

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 137-139

Τηλέφωνο: 2610220300 

Email: [email protected]

Facebook: Icon Fitness Patras