Ο Νίκος Μπάρτζης, το μεσημέρι της Κυριακής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Στο μακροσκελές μήνυμά του, ο ίδιος κάνει φυσικά ξεχωριστή αναφορά στον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν όλο αυτόν τον καιρό.

«Όμως ένα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»
Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ένα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της, χωρίς να κάνει καμία κ@λοτουμπα, κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf. Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του.

Bro είσαι ό,τι καλύτερο γνώρισα στο Survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με, αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ένα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.