Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα βρεθεί στη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Το πρωί της Κυριακής, όμως, η κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη συνάντησαν το γοητευτικό μοντέλο και του απέσπασαν τις πρώτες δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σημείωσε χαρακτριστικά στην κάμερα του OPEN πως «είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε».

«Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα» πρόσθεσε το μοντέλο και νέα κριτής του GNTM. «Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή».

«Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και γω ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες».


Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μέλους του GNTM