Δεν κατάφερε να έχει μια παρουσία ανάλογη της μεγάλης της αξίας η Πατρινή Νόρα Δράκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στην Βουδαπέστη.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια που κυνηγάει μια επίδοση που θα της δώσει την δυνατότητα για να πάρει το εισιτήριο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έφτασε έως τα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο, όμως έμεινε μακριά από τον τελικό.

Η ίδια έγραψε τα εξής στο facebook: «Το πέμπτο μου ευρωπαϊκό δυστυχώς δεν έκλεισε όπως φανταζόμουν και με άλλον ένα σερί τελικό. Προσπάθησα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σε όλο αυτό. Πότε δεν έψαχνα για δικαιολογίες όμως η περιπέτεια υγείας που πέρασα σίγουρα μου έχει αφήσει κάποια κατάλοιπα...

Το κυνήγι του ορίου για τους ολυμπιακούς αγώνες τελειώνει τέλος Ιούνη και εγώ θα παλέψω μέχρι τότε... και ακόμα και αν δεν έρθει θα ξέρω ότι πάλεψα με όλη μου την ψυχή.

Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας! Ευχαριστώ όλη την ομάδα μου που είναι από πίσω και ονειρεύεται μαζί μου! Ευχαριστώ τους χορηγούς μου που ξέρω ότι και αυτοί πιστεύουν σε εμένα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής».  

Πηγή φωτογραφίας: sportsfeed.gr