Στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Νίκου Παπαδημάτου, με θέμα την κρίση και τα σκληρά μέτρα που κατ’ εντολήν της τρόικας εφαρμόζει η Ελληνική Κυβέρνηση.

Πρόκειται για έναν «ανοικτό διάλογο» που διοργανώνει ο π. Βουλευτής Αχαϊας με τους πολίτες, με σκοπό, όπως δηλώνει σε σχετική ανακοίνωσή του, να ειπωθούν ξεκάθαρα όλες οι απόψεις και αφενός να προσδιοριστεί το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος αλλά και τα αίτια που το προκάλεσαν, κι αφετέρου να διαπιστωθεί εάν τα λαμβανόμενα μέτρα μπορούν πράγματι να οδηγήσουν τη χώρα σε διέξοδο, αντιθέτως, αν βάζου σε νέες περιπέτειες τη χώρα.

«Οι καθημερινές συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων» δεν είναι συγκεντρώσεις μίσους, αλλά απογοήτευσης και απέχθειας. Είναι συγκεντρώσεις που υποδηλώνουν την απώλεια της ελπίδας από νέους και μεγαλύτερης ηλικίας πολίτες. Είναι συγκεντρώσεις όλων όσων αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον.

Πρέπει, λοιπόν, να προβληματιστούμε και να μιλήσουμε ανοικτά και ξεκάθαρα για όσα βιώνουμε αλλά και για το «αύριο» που έρχεται», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδημάτος.