Στην Σάσα Σταμάτη και το Secret μίλησε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε, μάλιστα, στην προσωπική της ζωή και την δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι».

«Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρό, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε» πρόσθεσε η κα. Παγώνη στην συνέντευξη.

Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε ποτέ;

Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία.

Μετανιώσατε;

Καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη.