Η πλειοψηφία των ανθρώπων επιθυμεί να κάνει σημαντικά πράγματα, να ξεχωρίζει και να προοδεύει. Υπάρχουν όμως και αυτοί που προτιμούν να απολαμβάνουν την άνεσή τους και να μην βάζουν στο κεφάλι τους έξτρα πράγματα. Ειδικότερα, όσοι ανήκουν στα τέσσερα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω δεν έχουν καθόλου φιλοδοξίες.

Παρθένος
Πρόκειται για ένα ζώδιο εργατικό και με προσήλωση στην λεπτομέρεια, δεν έχει μέσα της στοιχεία όπως ο ανταγωνισμός, η αποφασιστικότητα και η φιλοδοξία. Τη βολεύει να εκτελεί εντολές κι όχι να δίνει ενώ πιο πολύ σπαταλάει το χρόνο της με το να προσπαθεί να τελειοποιήσει ό,τι αναλαμβάνει, παρά ασχολείται με το πώς θα αναρριχηθεί στην κορυφή ή θα φτάσει σε κάτι «μεγαλύτερο» ως ιδέα και στόχο.

Ζυγός
Του αρέσει η άνεση, η ηρεμία, η ασφάλεια και θέλει να περνάει καλά. Επικεντρώνεται στο να απολαμβάνει την ζωή και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός. Λειτουργεί στην ζωή του με βάση τις ανάγκες του ανά περίοδο, αλλά γενικά ο πήχης του είναι σε μέτρια επίπεδα. Είναι χαριτωμένος, διπλωμάτης και γοητευτικός, αλλά δεν κυνηγά καμία κορυφή.

Τοξότης
Είναι ένα άτομο αυθόρμητο, αισιόδοξο, ειλικρινές, φιλελεύθερο και ανοιχτόμυαλο. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να «ανέβει» ψηλά ή να πετύχει πολλά στην ζωή του. Κυρίως οι στόχοι του είναι πνευματικοί και θέλει να ζήσει εμπειρίες μέσα από ταξίδια και γνωριμίες.

Ιχθύς
Είναι δημιουργικός, έχει συμπόνοια, είναι γενναιόδωρος και πολύ συναισθηματικός. Όλα αυτά δεν είναι στοιχεία που θα τον βοηθήσουν όμως στο να φτάσει ψηλά και η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλει κιόλας, γιατί δεν τον νοιάζει η κορυφή. Θέλει να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος με όσα έχει και να ζει την κάθε του στιγμή στο ροζ συννεφάκι που έχει φτιάξει για να «χάνεται» και να χαλαρώνει.