Συστατικά

2 μεσαία κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
6 μεγάλα αβγά
4 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 καυτερή πιπεριά, αποξηραμένη και ψιλοκομμένη
1 κουτ. της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
125 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
40γρ. φέτα θρυμματισμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C και αλείφεις με ελαιόλαδο 4 μικρά φορμάκια για muffins.
Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας αρχικά τα αβγά. Στη συνέχεια, ψιλοκόβεις τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτεις μέσα. Όλα εκτός από τη φέτα. Ανακατεύεις, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί.
Μοιράζεις το μείγμα σε 4 φορμάκια και πασπαλίζεις με λίγη φέτα.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 – 25 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr